Köpvillkor

Produktinformation

Att handla hos oss
Hos oss är det enkelt att handla och vi har alltid fina erbjudanden! Har du några funderingar eller frågor kring hur man handlar hos oss så kontakta gärna vår kundtjänst. Vi svarar på alla dina frågor via mail eller telefon.

Kedjor

Kedjor ingår till alla våra hängen. Vi kan inte garantera att exakt den kedjan som är på bilden kommer i leveransen, variationer kan förekomma. Standardlängden är 40cm+5cm förlängning. För Er som önskar en längre kedja kan vi tillhandahålla upp till 50cm kedja utan extra kostnad. Detta anger Ni då i Kommentarer när Ni gör beställningen.

Så här levereras dina smycken
När du handlar smycken hos oss levererar vi dina smycken i Catwalks egna fina presentask. För att skydda smyckena från transportskador och uppkomst av repor  levererar vi även i en särskilt plastförpackning.

Leveranstid
Leveranstiden är vanligtvis 1-3 arbetsdagar men kan i vissa fall uppgå till ytterligare ett par dagar. Vid Jul skall ni räkna med något längre leveranstid då postgången tar lite längre tid än vanligt. Har du några frågor eller önskemål gällande leveranstiden är det bara att kontakta oss.

Orderbekräftelse
När vi mottagit din order skickar vi en orderbekräftelse till din mail.

Betalningsalternativ
Vi godkänner betalning via betal- och kreditkort och postförskott.

Frakt
Vi har fri frakt på alla beställningar.

Slutförsäljning
Vi reserverar oss för slutförsäljning och kontaktar Dig i händelse av detta.